FOOD FESTIVAL RESORTU LUHAČOVICE
PROGRAM NA PÓDIU
10:00 Saláty a dressingy, Jiří Kudláček – cooking show, Wellness hotel Pohoda
10:30 Ministr pro místní rozvoj, Mgr. František Lukl, MPA
11:00 Exotické ovoce, Renata Špačková – slepá ochutnávka / soutěž, TEKOO
12:00 Specialita Resortu Luhačovice – křest, “Luhačovský koláč“, který nemá své jméno
12:10 Grilování, Peter Baboľ – cooking show, Wellness & Spa hotel Augustiniánský dům
13:00 Ryby, Bernard Schaut – cooking show, MAKRO CASH & CARRY ČR
14:00 Ústřice, Stanislav Zukal – cooking show, Julienne Culinary Institute a Petr Marx – sabráž sektů, BOHEMIA SEKT
15:00 Specialita Resortu Luhačovice – křest , “Luhačovský koláč“, který nemá své jméno
15:10 Entomofagie, Martin Žoček – cooking show, hotel Vega
16:00 Dětská diskotéka s Českým Animačním Teamem
17:00 Piknik – cooking show, MAKRO CASH & CARRY ČR
18:00 Vyhlášení soutěže o nejlepší hotelovou restauraci Food festivalu Resortu Luhačovice
18:15 Barmanská show Davida Neumanna (Mistr ČR a vicemistr Evropy ve Flair bartendingu), křest míchaného drinku Rudolfa Jelínka
AFTERPARTY
19:15 FIRE RICE
20:00 AQUASTIC
21:00 TABÁK – KABÁT REVIVAL
21:50 Ohňostroj
23:00 DJ RESORT
DOPROVODNÝ PROGRAM
- Poznej Jelínka – slepá ochutnávka výrobků Rudolfa Jelínka
- Mléčný bar Mlékárny Valašské Meziříčí – ochutnávka, prodej výrobků, soutěž o mléčné výrobky
- Svět kávy Piazza d´ORO s baristou Adamem, pojď si nazdobit své cappuccino
- Dětský koutek s Českým Animačním Teamem
- Štamgast & Gurmán – průvodce dobrého jídla, pití a zábavy
- Tekoo – informační stánek, kvíz pro návštěvníky s možností získat drobný dárek
- Soutěže s moravskymkalendareem.cz / moraviaeventcalendar.com
- Sportovní centrum MiniGolf
PRODEJNÍ STÁNKY
- Hotel Vyhlídka, Hotel Vega, Orea Hotel Fontána, Wellness hotel Pohoda, Wellness & Spa hotel Augustiniánský dům
- Stánek Resortu Luhačovice
- Káva Piazza D´Oro
- Bohemia Sekt (víno a sekt)
- Stánek Mlékárny Valašské Meziříčí
- Pilsner Urquell pivo
- Míchané nápoje Rudolfa Jelínka
MENU HOTELOVÝCH DOMŮ
Hotel Vyhlídka (tým kuchařů pod vedením Martina Kmoníčka)
Selský bůček s křenem a chlebem
Hrstková polévka
Selský špíz
Slížky s mákem
Hotel Vega (šéfkuchař Martin Žoček)
Křenové fazolky podávané na lístku dubáčku
Medajlonek z vepřové panenky na šalotkovo brusinkové omáčce s bylinkovým toustíkem
Nebeská trikolora s malinovou omáčkou a krémovým balsamicem
OREA Hotel Fontána (šéfkuchař Tomáš Bednařík)
Krém z mladé mrkve se zázvorem a sněhovou pusinkou
Konfit z vepřového kolene, houbový kuba provoněný majoránkou
Halušky se zakysanou smetanou a teplým lesním ovocem
Wellness hotel Pohoda (šéfkuchař Jiří Kudláček)
Hrušková polévka zdobená mátovou šlehačkou
Konfitovaná krkovička s tymiánem v červeném víně podávaná s reveňovinovou omáčkou a jáhlovými knedlíčky
Domácí cheescake s jahodovým pyré
Wellness & Spa hotel Augustiniánský dům (šéfkuchař Peter Baboľ)
Paté z drůbežích jatýrek s jablečným chutney
Dýňové cappuccino s restovanými tykvovými semínky
Pošírovaná roláda ze pstruha plněná lososovou pěnou na smetanovém pórku s ančovičkovým bramborem
Pečené selátko se zelníky
Maková scharlotta s domácím sorbetem z pečených hrušek