Za doprovodu cimbálové muziky si návštěvník mohl vybrat z nepřeberného množství krajových specialit. Střapačky se zelím a slaninou, hovězí jazyk s trnkovou omáčkou, pečené selátko, vepřová kolena, křupavý domácí chléb „podpražák“ výborné koláče. Z nápojů vyjmenujme alespoň hruškovici, slivovici, medovinu, rozličná vína či lahodný burčák.
„Hotel Alexandria je po rozsáhlé rekonstrukci v provozu teprve dva roky. Od začátku se snažíme dělat takové věci, které by hosty přitáhly. Které by gastronomicky přinesly radost, tedy krajové a regionální speciality,“ uvedla Miloslava Fialová, ředitelka hotelu Alexandria a dodala „Naši hosté mohou dnes od jedenácté do patnácté hodiny odpolední zažít krásný čas ve Francouzské restauraci. Mohou neomezeně konzumovat desítky výborných jídel. Na listopad chystáme pravou zabíjačku a v neposlední řadě novoroční brunch. Po Silvestru si lidé rádi přispí a zajít si do Francouzské restaurace na výbornou ovarovou polévku nebo hovězí vývar, to bude mít obrovský úspěch.“
run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’13829′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚726‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚13829‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>