Hlavním tématem byl současný stav a rozvoj lázeňství v Luhačovicích a Zlínském kraji. Augustiniánský dům se ve spolupráci s kanceláří hejtmana Zlínského kraje připravoval na návštěvu prezidenta Miloše Zemana s předstihem a velmi pečlivě. Byl kladen velký důraz na profesionální servis, kvalitní kuchyni a dodržování časového harmonogramu.
„Takové události se nestávají každý den. Je pro nás velkou ctí přivítat a pohostit nejvyšší hlavu státu,“ uvádí Petr Borák, ředitel hotelu. Mimo debaty o lázeňství si hosté pochutnali na slavnostním menu, které obsahovalo vývar z hovězího žebra, králičí hřbet se slaninou plněný špenátem a houbami. Jako příloha byla zvolena bramborová kaše. Poté následoval pečený pudink s čerstvými borůvkami.
„Chtěli jsme pana prezidenta překvapit zejména krajovými specialitami. Králičí maso má v Luhačovicích velkou gastronomickou historii. I když se tento pokrm podává zejména v jarním období, zvolili jsme jej proto, že je pro tuto oblast typický. K jednotlivým pokrmům byla současně podávána vína od lokálních vinařů. Premiérou pro nás byl synchronizovaný servis s dvanácti číšníky, provedený na nejvyšší možné úrovni. Jsem velmi rád, že vše proběhlo v pořádku a pan prezident byl s jídlem a obsluhou velmi spokojen,“ dodává Adam Navrátil F&B manažer Augustiniánského domu.
run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’49890′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚928‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚49890‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>