Zdejší kuchaři nabízejí svým hostům zážitkovou gastronomii zaměřenou na tu mezinárodní, ale i moderní českou. V kuchyni se používají výhradně čerstvé a kvalitní suroviny, bez toho to v zážitkové gastronomii nejde. Hosté si oblíbili zejména koncept tříchodových menu Libreto a Symfonie. Vyhledávané speciality najdete ale také ve stálé nabídce. Každý pokrm však jednou zevšední, a proto se jak vícechodová menu, tak stálá nabídka restaurace několikrát do roka obměňují. Důvodem je samozřejmě i sezónnost používaných surovin.
Grill & music
V letní období je velmi populární středeční a sobotní grilování na zastřešené terase doprovázené živou hudbou. Tento rok byla tato nabídka prodloužena do 18. září 2021.
Jídelní lístek doprovází zajímavá a pestrá nabídka vín z malých rodinných vinařství, zejména z oblasti Morava. Zastoupení na lístku mají i vína světových vinařů. Skladba vinného lístku a práce s víny jsou oceněny Asociací sommelierů ČR.
Ocenění
V soutěži TOP LIFE CZECH, hodnotící kvalitu českých gastronomických zařízení restaurace obhájila dva Zlaté lvy, kteří potvrzují vrcholnou gastronomii. Podle hodnocení Tripadvisoru a Maurerova výběru Grand Restaurant se hotel dlouhodobě pohybuje mezi TOP 20 nejlepšími podniky v ČR!
Kariéra v Augustiniánském domě
Wellness & spa hotel Augustiniánský dům ****S průběžně posiluje svůj tým o nové talenty v gastronomii. I pokud momentálně nikoho nehledáme, uvítáme Váš zájem stát se našimi kolegy! Své životopisy zasílejte F&B manažerovi Tomáši Zábranskému na zabransky@augustian.cz nebo tel: 739 426 621.